uitgeverijen

Wat BuroDaan doet voor uitgevers?

Die vraag kunnen we goed beantwoorden omdat wij voor verschillende uitgevers werken. Wij krijgen complimenten omdat wij een vaste paginaprijs hanteren, daardoor binnen budget blijven, flexibel & snel zijn en begrijpen dat u ook een deadline heeft. Dat is goed voor uw rendement. Dat kunnen wij ook voor u doen.

BuroDaan verzorgt de vormgeving van magazines, vakbladen en -kranten, white papers, boeken, jaarverslagen et cetera voor diverse uitgevers. Dat doen wij al meer dan 15 jaar met een compact team. Dat maakt ons voor uitgevers aantrekkelijk.

De print revival
Iedere uitgever wil dat haar of zijn bladen goed worden gelezen. Wij helpen u daarbij. Laten wij uw uitgeefexpertise en onze kennis van vorm en design combineren tot een mooie goed gelezen uitgeefproduct. Want u hebt het vast al wel gemerkt, print maakt een comeback.

Deurmatmedia en digitaal
Het meeste print gaat door de brievenbus maar wij hebben ook ervaring met online magazines en website ontwerp. Doelgroepgericht en toegankelijkheid zijn de sleutelwoorden.

Komt u koetjes kijken?
Ik kom graag naar u toe om kennis te maken. Maar, mocht u nu denken, ja, maar ik wil ook wel eens naar het buitengebied van Markelo. Dan bent u van harte welkom voor een kop dampende koffie of thee met iets lekker. Met een beetje geluk ziet u ook nog herten en reeën.

Dus…
Wilt u flexibele, efficiënte vormgeving met een heldere tarief? Bel ons dan. Ik ben bereikbaar op (0547) 364383.

PS
Onze tarieven zijn inclusief correctieronde, drukklaar maken, aanleveren bij de drukker, archivering, bestand voor uw website.